Hercules's FotoPage

By: Hercules Hero

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Thursday, 16-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Konvo =)

my gf & me
testing jubah =)
penat pakai jubah =(
View all 39 photos...
Sebenarnya aku tak mampu nak gi konvo ni sbb kene bayar RM190 utk jubah dan gambar.Aku kene sedia kan duit utk hotel,duit kocek skit,duit minyak kete,duit tol,duit makan minum,dll aku siap mintak duit kat mak aku yg tak bekerja tu semata-mata nak gi konvo.sian mak aku

aku pon bukan nye pandai sgt nak gi konvo tu,bukan nye dpt anugerah bestari ke atau apa2 anugerah yg best2 tapi i'm so hepi sbb dapat spent time ngan gf aku sepanjang aku kat kl tu... disebabkan aku syg sgt2 gf aku tu lah aku gi gak konvo tu...

thanks zayck coz brought me there.... sowy kalo b xsuka pic yg xbest2 coz xsempat nak manage cantik2 & xsempat nak pilih pic yg best2 sbb xde masa lah... dah keje ni xde masa bnyk nak internet... seminggu sekali jek... baik g cc,buang duit jek pasang broadband...


Sunday, 5-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hello semua...!! i'm back from nowhere...



hello.... dah lama plak rasa nye xupdate fotopages ni... rindu plak rasa nye... ha'ah lah,aku dah keje,nak dekat 1bln dah aku keje... deepavali,hari raya sume aku pakai larong jek keje... aku tak raya tahun ni...


Monday, 8-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
~ I miss my gf so much ~



2BY2 - Rindu

Rindu...
Rinduku tidak terhingga
Padamu oh Juwita
Kini hilang di mata

Kasih...
Kasihku suci murni
Untukmu puspita hati
Agar janji ditepati

( korus )
Duhai kasih kembalilah
Daku merindu sepanjang masa
Jangan kau lupakan janjimu
Padaku yang setia

Rindu...
Rinduku tidak terhingga
Padamu oh Juwita
Kini hilang di mata

Rindu... rindu... rindu...


Sunday, 7-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
~ Ikut mak aku gi s'pore antar kueh raya...

meter dah tunjuk 140km/h tapi aku still relax jek =)
ngan kete ni lah aku lumba masa kat 2nd link gelang patah... =)
ngan kete Mazda3 pon aku lumba gak...
View all 6 photos...
Mak aku ajak gi s'pore... dia mmg suka ajak aku gi s'pore sbb dia malas nak drive gi sana.. sejak aku ada lesen memandu kira2 3setengah tahun yg lalu,mmg aku lah driver family aku... asik gi mana2 jek ,aku yg drive... penat sey... time ni aku memandu lebih kurang 9 jam tanpa henti... kalo kat highway,aku drive 120km/h hingga 140km/h... hehehe... aku seronok bawak laju2...

jgn memandu secara berbahaya,pandu laju2 ble

i miss my baby so much


Saturday, 6-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Register convocation ~

Dpn Bukit Timbalan =)
Masa ni ujan lebat sgt2 =( dah lah puasa..
Aku gi daftar convo kat cosmo time ni. masa tu ujan lebat,aku redah jek bawak kete laju2.. dah lah aku asyik nyusahkan mak aku... tiap2 hari minyak kete mak aku isi...aku tau pakai jek.. perabis minyak.. yelah aku ni bukan nye ada duit pon... tak silap aku dlm account maybank aku skg ni ada RM3.49 aku takut gf aku lari sbb aku miskin

aku mintak duit kat bapak aku nak register convo,tp dia suruh mintak kat mak aku...aku sian kat mak aku,dah lah dia tak bekerja... anyway,thanx mom... kalo tak kerana belas ikhsan mak aku,mungkin aku tak dapat datang convo nnt... org lain sume lainlah,korang ada duit sendiri... tp aku ni kira miskin hina sgt2 lah..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net